Arkisto- ja varastoautomaatit

Multi-Space -varastoautomaatti

Tehokas hissityyppinen varastoautomaatti, joka tuo uudenlaista ajattelua ja suunnittelua teollisuuteen ja varastoihin

Hänel Multi-Space® on sivuttaissiirroilla varustettu varastoautomaatti, joka mukautuu varastoitavan tuotteen mukaan. Multi-Space -varastoautomaatti on kuin useampi yksittäinen Lean-Lift -varastoautomaatti vierekkäin, mutta käyttöaukkoja siinä on vain tarpeen mukaan, vaikka vain yksi. Laite mittaa aina varastoitavan tuotteen korkeuden ja pakkaa sen mahdollisimman tehokkaasti.

Varastoautomaatti sivuttaissiirrolla

Hänel Multi-Space® on monipuolinen, tietokoneohjattu ja hissillä varustettu varastoautomaatti. Hissi kulkee kaikkien, jopa kuuden varastosegmentin keskellä. Se käsittelee paletteja, joille tuotteet sijoitetaan. Se siirtää halutun paletin automaattisesti oikealle korkeudelle ja takaisin varastopaikalle. Nopeasti ja tilaa säästäen. Käyttöaukko voi sijaita eri varastosegmentissä kuin varastoiva tuote. Sen mahdollistaa yhtenäinen hissiratkaisu sivuttaissiirrolla.

Palettivaihtoehtoja on useita: Standardileveydet 1300 – 2460 mm ja syvyydet 635 – 1270 mm. Palettikantavuudet 250 ja 500 kg.

Käyttöaukot tarpeen mukaan, vaikka useampi
Hänel Multi-Space® -varastoautomaatin käyttöaukot sijoitetaan ergonomisesti oikealle käyttökorkeudelle. Käyttöaukkoja voi olla vaikka vain yksi, tai jokaisessa varastosegmentissä molemmin puolin laitetta ja vaikka useammassa kerroksessa. Varastoautomaatti tuo käyttöaukkoon näkyville koko paletin tuotteineen. Näin paletin sisältö hahmotetaan yhdellä silmäyksellä.

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä.

Vaihde

0207 519 719 *
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719 *
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707 *
lvs.huolto@loomis.com

 

*puheluhinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %)

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.