Arkisto- ja varastoautomaatit

Lockomat -paternoster

Hänel Lockomat – tarvesuojattu varastoautomaatti

Hänel Lockomat -varastoautomaatti on paternoster-tekniikkaan perustuva tehokas järjestelmä turvalliseen ja suojattuun pienten tuotteiden varastointiin. Se on erinomainen varastointijärjestelmä silloin, kun turvallisuus vaatii erityistä tarkkuutta, tai kun halutaan olla aina selvillä siitä, kenellä kyseinen tuote on.

Hänel on kehittänyt nerokkaan, käyttäjää palvelevan käyttöaukon varastoautomaattiin. Se antaa ainoastaan halutun tuotteen käyttäjälleen, ei muuta. Käyttöaukossa luukku avautuu vain haettavan tuotteen kohdalta. Mitään muuta käyttäjän ei ole mahdollista ottaa.

Käyttäjätunnistuksen avulla tiedetään aina kenellä kyseinen tuote on. Tunnistuksen avulla voidaan antaa myös erilaisia käyttäjäoikeuksia eri tuotteille. Käyttäjätunnistus voidaan tehdä esimerkiksi henkilökortilla, henkilökohtaisella koodilla tai RFID-tunnistimella. Ja tietysti laite on mahdollista liittää asiakkaan toiminnanohjausjärjestelmään.

Hänel Lockomat -varastoautomaattia voidaan hyödyntää useilla eri toimialoilla. Lääkevarastoina ja itsepalveluperiaatteella toimivana työkalu- ja tarvikevarastona se on omimmillaan esimerkiksi elektroniikkateollisuudessa, pankeissa, apteekeissa ja sairaaloissa.

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä.

Vaihde

0207 519 719 *
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719 *
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707 *
lvs.huolto@loomis.com

 

*puheluhinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %)

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.