Arkisto- ja varastoautomaatit

Lean-Lift -varastoautomaatti

Uutta tehoa teollisuuteen

Hänel Lean-Lift® on monipuolinen, tietokoneohjattu, hissillä varustettu varastoautomaatti, joka käsittelee paletteja, joille tuotteet sijoitetaan. Se siirtää halutun paletin varastopaikalta ergonomisesti oikealla korkeudella sijaitsevalle käyttöaukolle ja automaattisesti takaisin varastopaikalle. Nopeasti ja tilaa säästäen.

Hänel Lean-Lift® mahdollistaa jopa 60 % enemmän varastointikapasiteettia kuin perinteiset hyllyjärjestelmät. Tilansäästö perustuu siihen, että Lean-Lift mittaa aina paletilla olevan tuotteen korkeuden ja sijoittaa paletin vapaaseen tilaan siten, että tyhjää tilaa jää vain 10-20 mm varastoitavan tuotteen ja seuraavan varastopaikan välille

Monipuolisin palettikokovalikoima

Hänel Lean-Lift® -varastoautomaatteja on saatavana jokaiseen tarpeeseen sopivilla palettimitoilla. Hyötyleveydet voidaan mitoittaa 840 mm:stä aina 4460 mm:iin, joka on markkinoiden levein hyötyleveys. Hyötysyvyydet voidaan valita 635 – 1270 mm väliltä. Kantavuutta paletilla voi olla 250, 500, 700 tai jopa 1000 kg.

Pienemmälle lattia-alalle enemmän

Hänel Lean-Lift® -varastoautomaatin runkoratkaisu on nerokas. Se säästää kallista lattia-alaa jopa 80 % riippuen käytettävissä olevasta huonekorkeudesta. Automaatin ulkomitat ovat markkinoiden tehokkaimmat, eikä kapasiteetista ole tingitty. Yksinkertaisuudessaan laitteen leveys on paletin hyötyleveys + 325 mm ja laitteen syvyys = 3 x paletin syvyys + 335 mm. Laitteen maksimikorkeus on 20 000 mm ja runkokantavuus
60 000 kg.

Edut

 • Monipuolisuus. Erikorkuisten ja -kokoisten tuotteiden varastoitavuus. Useita palettikokoja, mm. markkinoiden levein. Alustakantavuudet 150 kg – 1000 kg. Usean käyttöaukon samanaikainen käyttö on mahdollista.
 • Tehokas tilankäyttö. Laite optimoi käytössä olevan tilansa tehokkaasti. Se mittaa aina varastoitavan tuotteen korkeuden ja varastoi sen tilaa säästäen. Turvaväli vain 10-20 mm.
 • Merkittävä lattia-alan säästö. Lattiatila voidaan hyödyntää paremmin. Laite mitoitetaan käytössä olevaan vapaaseen tilaan (korkeus, leveys, syvyys) mahdollisimman tehokkaasti. Myös useammalta tasolta tai useammasta kerroksesta käyttö on mahdollista.
 • Huomattava ajansäästö. Haettava materiaali tulee käyttäjän luo, eikä päinvastoin. Useamman käyttöaukon laitteissa keräily ja lastaaminen voivat tapahtua samanaikaisesti.
 • Turvallisuus. Ei tikkailla kiipeilyä, ei kumartelua eikä kurottelua.
 • Ergonomia. Tuote tulee aina sopivalle työskentelykorkeudelle, valaistulle käyttöaukolle.
 • Suojaa tuotteet pölyltä, valolta ja asiattomiin käsiin päätymiseltä.
 • Sopeutuu asiakkaan toimintatapoihin. Ohjainten suorituskyky ja liitännät asiakkaan järjestelmiin mahdollistavat yksilölliset sovellukset. Ei erikseen hankittavaa ohjelmistoa.
 • Sopii asiakkaan yrityskuvaan. Tyylikäs muotoilu ja viisi eri standardivärivaihtoehtoa. Mahdollisuus myös yksilöllisiin ratkaisuihin.
 • Luotettavuus. Vuosikymmenten kokemus ja kymmenet tuhannet onnistuneet laitetoimitukset takaavat luotettavuuden.

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä.

Vaihde

0207 519 719 *
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719 *
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707 *
lvs.huolto@loomis.com

 

*puheluhinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %)

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.