Toimitus ja asennus

Toimitamme ja asennamme vaativat rahankäsittelyn, asiakasohjauksen ja varastoinnin ratkaisut aina asiakkaan tarpeet huomioiden. Toimitukset sovitaan hyvissä ajoin etukäteen ja asiakkaan oma aikataulu huomioiden. Oli kyseessä sitten useita satoja kiloja painava turvakassa tai erikoiskaapelointia vaativa vuoropalveluratkaisu, toimitus ja asennus tehdään aina ammattitaidolla suoraan asiakkaan toimipisteeseen. Kuljetuksissa ja asennuksissa hyödynnämme vain pitkän kokemuksen omaavia yhteistyökumppaneita.

Olemme viime vuosina panostaneet voimakkaasti projektien hallintaan. Laajemmissa projekteissa toimitusvaiheesta vastaa aina nimetty projektipäällikkömme, jonka tehtävänä on varmistaa, että asiat sujuvat sovitusti. Varsinkin ohjelmistoprojekteissa on tärkeää, että asiakkaan kanssa pidetään tiiviisti yhteyttä ja käydään mahdolliset kehitystarpeet yhdessä läpi. Useiden laitteistojen samanaikaisten toimitusten kohdalla on taas varmistettava aikataulu ja riittävä resurssointi koko projektin ajan.

Useiden menestyksekkäiden projektien tuomaan kokemukseen ja osaamiseen voit luottaa. Olemme luottokumppanisi!

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä.

Vaihde

0207 519 719 *
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719 *
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707 *
lvs.huolto@loomis.com

 

*puheluhinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %)

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.