Pohjakassa-automaatit

Pohjakassa-automaatti RCS800

Vapauta henkilöresurssit mielekkäämpään työhön

Rahankäsittely on helposti automatisoitavissa. Samalla henkilöstöresurssit voidaan vapauttaa rahanlaskennasta asiakaspalveluun, jossa aidosti tarvitaan ihmiskontaktia.

Maksimoi käteisen rahan tuotto

Kassakaapissa tai kuljetuksessa oleva raha on pois liiketoiminnasta, jolloin se ei tuota. Pohjakassa-automaatin avulla raha kiertää toimipisteen sisällä tehokkaasti, ja sen määrä ja sijainti ovat aina tiedossa.

Säästä aikaa

Pohjakassa-automaatin avulla on mahdollista säästää merkittävästi aikaa. Pohjakassa-automaatti luovuttaa käden käänteessä pohjakassan kolikot suoraan kassalaatikkoon ja setelit nippuna. Samoin kassanlaskenta vuoron päätteeksi sujuu nopeasti ja luotettavasti, ilman inhimillisiä virheitä. Kassaerot vähenevät, jolloin myös niiden selvittämiseen kuluva aika vähenee.

Helppo ja turvallinen käyttää

Pohjakassa-automaattia on helppo käyttää. Jokainen kassahenkilö voi itse hakea pohjakassan automaatista kirjautumalla sisään omilla tunnuksillaan. Rahat ovat hyvässä turvassa, seteliyksikkö vastaa turvatasoltaan kassakaappia. Kaikki tapahtumat tallentuvat, joten tieto rahan liikkeistä on aina saatavilla. Tämä vähentää myös sisäistä hävikkiä.

ACE joustaa tarpeittesi mukaan

Loomis Tekniikan oma ohjelmistokehitys takaa täydellisen integroinnin järjestelmään kuin järjestelmään. ACE-ohjelmisto yhdistää laitteista ja järjestelmistä saumattomasti toimivan kokonaisuuden. ACE myös kasvaa tarpeiden mukaan. Se voi toimia yksittäisessä laitteessa tai suuremmassa keskitetyssä verkostossa, jossa kymmeniä laitteita on kytketty samaan järjestelmään

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä.

Vaihde

0207 519 719 *
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719 *
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707 *
lvs.huolto@loomis.com

 

*puheluhinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %)

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.