Pohjakassa-automaatit

Vähennä rahankäsittelyn kustannuksia

Loomis Tekniikan pohjakassa-automaatti vähentää käteisen rahan käsittelyn kiinteitä kustannuksia automatisoimalla rahanlaskennan ja parantamalla rahaliikenteen seurattavuutta. Keskitetty rahankäsittely asiakkaan omissa tiloissa ja käteisen kierrätys toimipisteen sisällä vähentävät ulkopuolisen rahankäsittelyn tarvetta.

Pohjakassojen luovutus, vaihtorahan nostot, välitalletukset ja lopputilitykset työvuoron päättyessä tapahtuvat nopeasti ilman inhimillisiä virheitä. Ratkaisu lisää tehokkuutta, työtyytyväisyyttä ja turvallisuutta. Aikaa vievän manuaalisen työn määrä minimoituu ja joistakin työvaiheista päästään kokonaan eroon.

Kun inhimillisiä virheitä ei nosto- ja tilitystapahtumissa enää satu, pienenee hävikki ja säästyy aika, joka aiemmin kului virheiden selvittelyyn. Rahan aitous tulee varmistettua joka kerta tilityksen yhteydessä, joten rahan kierrättäminen myymälässä on turvallista.

Pohjakassan teko
Kolikkoyksikkö luovuttaa kolikot muutamassa sekunnissa suoraan kassalaatikkoon. Samaan aikaan seteliyksikkö luovuttaa setelit. Pohjakassojen koostumusta voidaan muokata eri myyntipäivien tarpeiden mukaisiksi. Tarvittaessa pohjakassa-automaatti toimii päivän aikana myös käteisen rahan luovuttajana.

Kassan tilitys
Vuoron lopussa kassalaatikon sisältö talletetaan automaattiin. Kolikot kaadetaan kolikkoyksikköön ja setelinippu syötetään seteliyksikköön. Rahan aitous tarkistetaan automaattisesti ja se tallettuu holvisuojausta vastaavaan turvaan. Koko toimitus vie vain hetken.

Laitteisto on teknisiltä ominaisuuksiltaan ja luotettavuudeltaan alansa huippua. Kun siihen yhdistetään suomenkielinen, asiakkaan tarpeita vastaava ohjelmisto ja kattava tekninen asiakastuki on tuloksena vähintäänkin erittäin toimiva ratkaisu.

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä.

Vaihde

0207 519 719 *
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719 *
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707 *
lvs.huolto@loomis.com

 

*puheluhinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %)

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.