Käyttöönotto ja koulutus

Käyttöönoton onnistuminen on krittiistä koko toimituksen kannalta. Tämän vuoksi panostamme jokaiseen käyttöönottoon. Saatavillasi ovat myös monipuoliset koulutuspalvelumme, joilla varmistetaan onnistuminen uusien laitteistojen ja ohjelmistojen käyttöönotossa.

Laitteistojen ja ohjelmistojen käyttökoulutus annetaan suomenkielellä asiakkaan tiloissa. Lisäksi laitteistojen mukana toimitetaan laitteiston ja ohjelmiston suomenkieliset käyttöohjeet.

Käyttökoulutuksessa käyttäjille opastetaan laitteen käyttö sekä annetaan laitteesta vastaaville henkilöille laajennettu laitteiston ylläpitokoulutus. Tällä varmistetaan riittävä laitteisto-osaaminen myös asiakkaan puolella. Koulutus takaa laitteiden sujuvan käyttöönoton ja antaa parhaan hyödyn hankinnasta heti alusta alkaen.

Tarvittaessa toteutamme myös asiakaskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia, joilla varmistetaan henkilöstön riittävä osaamistaso myös vaativimmissa uudistuksissa.

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä.

Vaihde

0207 519 719 *
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719 *
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707 *
lvs.huolto@loomis.com

 

*puheluhinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %)

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.