Loomis-rahahuolto

Loomis Tekniikan rahahuoltopalvelu hoitaa myymälän rahahuollon alusta loppuun. Se koostuu laitteistosta, arvokuljetus- ja vaihtorahapalvelusta, ohjelmistosta sekä huolto- ja ylläpitopalvelusta.

Rahahuoltopalvelun ansiosta käteisen rahan käsittelyyn kuluvaa aikaa säästyy merkittävästi. Säästynyt aika voidaan käyttää tuottavampaan työhön. Palvelu toimii kuukausimaksulla, joten se ei vaadi investointia laitteisiin.

Laitteisto ja ohjelmisto

 

Pohjakassa-automaatti kierrättää käteisen rahan myymälän sisällä. Pohjakassa-automaatti luovuttaa rahat pohjakassaan vuoron alussa ja laskee päivän kassan vuoron päätteeksi. Lisäksi se toimii koko päivän ajan vaihtorahan lähteenä.

Tutustu pohjakassa-automaatteihin

Arvokuljetus

 

Arvokuljettajat vievät tilitetyt rahat sinetöidyissä turvapusseissa laskentakeskukseen ennalta sovittuina päivinä. Turvallisesti ja varmasti.

Vaihtorahapalvelu

 

Arvokuljettajat tuovat vaihtorahaa tarpeen mukaan. He katsovat etäyhteydellä, koska laitteista on jokin rahalaji loppumassa, ja tuovat suoraan laitteeseen tarvittavan määrän seteleitä ja kolikoita.

Huolto ja ylläpito

Palveluumme kuuluu kattava tuki ja huolto aina asennuksesta tarvittaviin päivityksiin. Ammattitaitoinen huoltoverkostomme toimii kaikkialla Suomessa.

Loomis-rahahuoltopalvelun edut:

Ajansäästö

Automaatti laskee valmiiksi pohjakassat ja myynti talletetaan laitteeseen. Automaatti toimii koko päivän vaihtorahan lähteenä ja välitalletuksia voi tehdä pitkin päivää. Ajansäästö jokaista kassaa kohti on merkittävä.

Turvallisuus

Käteinen raha on pohjakassa-automaatissa kassakaappitasoisessa turvassa. Henkilökunta ei pääse rahoihin käsiksi ja tiedot kaikista nostoista ja talletuksista tallentuvat järjestelmään.

Ei rahan ostoa

Raha kiertää myymälän sisällä, jolloin tarve ostaa käteistä rahaa ulkopuolelta vähenee merkittävästi. Rahahuoltopalvelu monitoroi jatkuvasti käteisen määrää ja tekee ehdotuksen vaihtorahatilauksesta.

Hallinta vaivatonta

Pohjakassa-automaatin ohjelmisto kertoo reaaliaikaisesti missä raha on. Se tuottaa selkeät raportit, ja tiedot ovat siirrettävissä taloushallintoon.

Virheetöntä laskentaa

Pohjakassa-automaatti laskee ja aitoustunnistaa rahat luotettavasti. Aikaa vievä virheiden selvittely jää pois ja taloushallintoon lähtevä tieto on virheetöntä.

Luotettava huolto

Rahahuoltopalveluun kuuluu myös laitteiden asennus, kattava koulutus henkilökunnalle, huolto ja ylläpito sekä tarvittavat päivitykset. Loomis Tekniikan Helpdesk-palvelussa vastaa aina ammattilainen, joten apua saa nopeasti.

Ei laiteinvestointia

Loomis-rahahuoltopalvelu ei vaadi kallista investointia laitteisiin. Palvelu toimii kätevästi kuukausimaksulla.

Helppo palvelupaketti

Saat kaikki rahahuollon palvelut helposti samalla sopimuksella yhdeltä toimijalta. Palvelu sisältää kaiken mitä tarvitset ja koko rahahuollon kustannnukset on helppo laskea.

 

 

Suunnitellaan juuri sinun liiketoimintaasi sopiva rahahuoltopalvelu jo tänään

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä.

Vaihde

0207 519 719 *
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719 *
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707 *
lvs.huolto@loomis.com

 

*puheluhinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %)

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.