Asiakkaat

Asiakkaanamme on jo vuosikymmeniä ollut alojensa johtavia toimijoita mm. pankin, kaupan, liikenteen, teollisuuden ja hyvinvoinnin piirissä. Toteutamme räätälöidyt ratkaisut myös muiden toimialojen tarpeisiin.

Asiakasryhmät

PANKIT

Loomis Tekniikka on jo vuosikymmeniä toiminut Suomen johtavien pankkien luottokumppanina. Erityisesti rahankäsittelyn ratkaisut kuten turvakassat, kolikkokassat, setelinlaskijat sekä erilaiset turvatuotteet ovat vahvaa osaamistamme. Olemme vuosien saatossa toimittaneet pankeille mm. satoja turvakassoja sekä ohjelmistoja niiden hallintaan. Lisäksi luotettavat huoltopalvelumme ovat aina käytössänne.

ARVOKULJETTAJAT

Arvokuljettajat (= CIT, Cash-in-Transit) vastaavat suurelta osin Suomen rahahuollosta. Loomis Tekniikka tarjoaa kattavat ratkaisut laskentakeskuksiin ja toiminnan tueksi. Oli kyseessä sitten kolikko- tai setelipuolen tarpeet, autamme asiakasta suunnittelusta huoltoon, koko arvoketjun läpi.

KAUPPA

Kolikot ja setelit eivät ole poistumassa käytöstä. Käteisen rahan käsittelyä tehostamalla saavutetaan kaupan alalla merkittäviä säästöjä. Loomis Tekniikkain tuotteet kattavat koko ketjun pohjakassannostosta rahan tunnistamiseen, kassatilitykseen ja turvalliseen säilytykseen. Meiltä löydät myös ratkaisut asiakasohjaukseen ja asiakaspalautteen hallintaan.

LIIKENNE

Eri alueiden liikennöitsijät ovat yksi tärkeä asiakasryhmä, jolle kehitämme edelläkävijäratkaisuja laitteistojen ja ohjelmistojen avulla. Olemme toimittaneet satoja tilitysautomaatteja sekä muita räätälöityjä ratkaisuja liikennöitsijöille ympäri Suomen. Mukautamme ratkaisumme aina liikennöitsijän tarpeisiin ja prosesseihin, jolloin asiakas saavuttaa järjestelmistä parhaan hyödyn.

TERVEYDENHUOLTO JA JULKINEN SEKTORI

Hoitosektori ja julkishallinto palvelevat erityisissä tilanteissa, esimerkkeinä terveyskeskukset, sairaalat, apteekit ja virastot. Asiointia helpottavat puitteet nousevatkin tärkeään asemaan koko asiakaspalvelun laadussa. Alansa asiantuntijana Loomis Tekniikka toimii luottokumppanina asiakasohjauksen ja asiakkaiden vastaanotto-/ilmoittautumisautomaattien toimittajana.

MUUT TOIMIJAT

Yllä mainittujen asiakasryhmien lisäksi toimitamme tuotteita ja palveluja myös muiden sektorien toimijoille. Olemme olleet mm. suunnittelemassa ja rakentamassa telealan operaattoreille kauppojen tulevaisuuden ratkaisuja ja asiakaskokemusta.

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä.

Vaihde

0207 519 719 *
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719 *
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707 *
lvs.huolto@loomis.com

 

*puheluhinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %)

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.