Loomis Tekniikka

Yleisesittely

Loomis Tekniikka on pankkien, kaupan, julkisen sektorin ja rahanlaskentakeskusten luottotoimittaja, kun kyse on arvo- ja turvatekniikasta. Panostamme erityisesti tehokkuutta parantaviin rahankäsittely-, asiakasohjaus- ja turvallisuusratkaisuihin sekä asiakaslähtöisiin ohjelmistoratkaisuihin. Olemme erikoistuneet räätälöimään ratkaisumme vastaamaan asiakkaan toimintamalleja ja kehitämme niitä yhdessä asiakkaiden kanssa. Ratkaisut toimitamme luotettavasti avaimet käteen -periaatteella.

Loomis Tekniikka on osa kansainvälistä Loomis-konsernia. Yksikkönä olemme kehittäneet vaativia teknisiä ratkaisuja ja palvelua jo vuodesta 1969 lähtien. Ylläpito- ja huoltoverkostomme kattaa koko maan. Edustamme alan johtavia päämiehiä ja takaamme kattavan ylläpidon kaikille laitteistoillemme. Meille on myönnetty ISO 9001 ja 14001 -laatusertifioinnit tunnustuksena toimintamme laadusta sekä AAA-luottoluokitus. Liikevaihtomme oli 9 milj. € vuonna 2017 ja työllistämme 35 henkilöä.

 

Historia

1969: Intermarketing Oy aloittaa toimintansa Helsingissä.

1970-luku: Vahvan kehityksen aikaa. Intermarketing kehittää useita alan johtavia teknologioita ja kasvaa voimakkaasti. Yhtiö rekrytoi uusia työntekijöitä ja toimintaa laajennetaan myös ulkomaille.

1980-luku: IM nousee pankkisektorin ”hovitoimittajaksi” ja vastaa useiden pankkikonttoreiden turvatekniikasta. Intermarketingin kasvu jatkuu voimakkaasti myös uusille tuotealueille ja siitä muodostuu yksi Suomen johtavista ja monipuolisimmista turvatekniikan toimijoista. Yhtiö kehittää mm. videovalvonta- ja kuluvalvontateknologiaa sekä erilaisia automaatteja. Tietäjäntien tiloissa Espoossa syntyy innovaatioita yhä kiihtyvällä tahdilla.

1990-luku: Kotimaassa lama ja pankkikriisi vaikuttaa yrityksen toimintaan merkittävästi ja toimintoja sopeutetaan. Samaan aikaan kansainvälistymiseen panostetaan kuitenkin voimakkaasti ja mm. Etelä-Amerikassa tehdään vahvoja päänavauksia.

2000-luku: Vuosituhannen vaihteen jälkeen yhtiö osallistuu yhtenä avaintoimijana yhteisvaluutta euron lanseeraukseen Suomessa. Omistusjärjestelyjen tuloksena yhtiö siirtyy vuonna 2004 pyhtääläisen teollisuusneuvos Reino Uusitalon omistukseen. Hänen johdollaan IM keskittyy kotimaan markkinoihin ja yhä vahvemmin laitteistojen ohjelmistokehitykseen ja ratkaisuliiketoimintaan. Vuonna 2009 Soliditet nostaa Intermarketingin luottoluokituksen korkeimmalle mahdolliselle AAA-tasolle.

2010-luku: IM etenee yhä voimakkaammin ratkaisuliiketoiminnassa ja toimittaa merkittäviä projekteja alojensa johtaville yrityksille. Intermarketing saavuttaa ”Suomen Vahvimmat”-kunniamaininnan.

Vuoden 2012 alussa turvatekniikkaan erikoistuneesta Finnturva Oy:sta tulee Intermarketingin tytäryhtiö.

Vuonna 2014 Intermarketingille myönnetään ISO 9001 sekä ISO 14001 laatu- ja ympäristösertifikaatit osoituksena toiminnan laadukkuudesta sekä johdonmukaisesta kehittämisestä.

Vuoden 2015 alussa Finnturva sulautuu Intermarketingiin, mutta jatkaa edelleen toiminimenä Intermarketingin turvaliiketoiminnassa. Lisäksi yhtiö siirtyy uusiin toimitiloihin Espoon Keilarantaan.

Vuoden 2017 syyskuussa Loomis AB ostaa Intermarketing Oy:n koko osakekannan. Yhtiö jatkaa edelleen toimintaansa itsenäisenä yksikkönä nimellä Loomis Tekniikka. Nyt voimme tarjota asiakkaillemme vieläkin kilpailukykyisempiä palveluratkaisuja, joihin kuuluvat myös Loomiksen arvokuljetus- ja laskentapalvelut.

Kassakaapit, avain- ja dataturvatuotteet sekä muut tuotteet arvo-omaisuuden suojaamiseen löydät Finnturvan sivuilta

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä.

Vaihde

0207 519 719 *
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719 *
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707 *
lvs.huolto@loomis.com

 

*puheluhinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %)

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.