Pohjakassa-automaatilla kilpailuetua

Osuuskauppa Suur-Savon pohjakassa-automaatti kauppakeskus Stellassa – merkittävää ajansäästöä päivittäistavarakauppaan

 

Mikkelissä avattiin uusi kauppakeskus Stella marraskuussa 2011. Kauppakeskus on Osuuskauppa Suur‐Savolle merkittävä kauppapaikka; siellä toimivat Sokos, S-­Market ja neljä ryhmään kuuluvaa ravintolaa.

Laajan toiminnan vuoksi myös pohjakassojen määrä on suuri. Stellassa toimivat S‐ryhmän yritykset ovat käyttäneet kauppakeskuksen avajaisista saakka Loomis Tekniikan pohjakassa‐automaattia. ”Tällä ratkaisulla haettiin nopeutta ja tehokkuutta aikaa vievään rahan laskentaan”, kertoo OK Suur‐Savon marketkaupan johtaja Iiro Siponen.

Sopivinta ratkaisua etsittiin kartoittamalla sekä perinteisiä laskentatapoja että moderneja ratkaisuja. Neuvotteluiden yhteydessä Loomis Tekniikka havainnollisti pohjakassa‐automaatin toimintaa esittelemällä sen osuuskaupalle. ”Jo automaatin esittelyssä selvisi, että perinteiset laskentatavat eivät pärjää kisassa! Loomis Tekniikain ratkaisu osoittautui varmatoimiseksi ja käyttäjäystävälliseksi”, Siponen kuvaa valintaansa.

Pohjakassa-­automaatin käyttöönotto sujui joustavasti ja ammattitaitoinen henkilökunta omaksui käytön helposti. ”Pohjakassoja on nyt aina riittävästi valmiina ja oikeellisuus on kunnossa. Automaatin ansiosta henkilökunnalla on aikaisempaa enemmän aikaa asiakaspalveluun ja tuottavaan työhön. Arvioin, että aikaa säästyy perinteiseen ratkaisuun verrattuna 10-­15 minuuttia per kassa.”

”Uskomme pohjakassa‐automaattiin käyttämämme investoinnin maksavan itsensä takaisin muutamassa vuodessa. Tuotto tulee ensisijaisesti aikasäästöstä, mutta yhteistyöstä rahankäsittelyalalla pitkään toimineen Loomis Tekniikan kanssa on muitakin hyötyjä, kuten konsultointi kehittäessämme toimintaamme”, kuvaa Siponen pohjakassa-­automaatin mukanaan tuomia hyötyjä.

”Pohjakassa‐automaatti on kannattava valinta kaikille yksiköille, joilla pohjakassojen määrät ovat suuret”, suosittelee Iiro Siponen.

Liittyvät tuotteet

Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voitte jättää meille yhteydenottopyynnön tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Tietosuojaselosteesta voit lukea miten käsittelemme antamiasi tietoja.
Selosteen löydät täältä.

Vaihde

0207 519 719 *
lvs.info@loomis.com

Myynti

0207 519 719 *
lvs.myynti@loomis.com

Huolto

0207 519 707 *
lvs.huolto@loomis.com

 

*puheluhinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %)

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.